Oliebollen Kopen Almere

albert-heijn-almere-haven-oliebollen
albert-heijn-columbuskwartier-oliebollen
albert-heijn-almere-parkwijk-oliebollen

Oliebollen Almere

 

Bent u op zoek naar een oliebollen kraam in Almere? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen onze verse oliebollen naar uw lokale supermarkt.

Wij staan op vijftien locaties door het hele land met onze prijswinnende oliebollen die wij samen met Venema Foods hebben ontwikkeld. Bij uw lokale supermarkt in Almere Parkwijk staan wij 30 en 31 december klaar met ons oliebollenkraam om u te verwelkomen.

U kunt 17 december wat proeven van onze heerlijke oliebollen en appelbeignetts alvorens u een zakje meeneemt voor de jaarwisseling.

 

Waar zijn onze Oliebollen van gemaakt?

 

Onze oliebollen zijn enkel gemaakt met natuurlijke producten van Nederlandse bodem. Wij gebruiken zelf gemaakt beslag en vers geschilde appels voor onze naturel bol. De stukjes appel die wij toevoegen zijn ervoor om de oliebol minder droog te maken. Onze krenten bollen zijn heerlijk zoet en bestaan uit 50% vulling door het beslag, bestaande uit krenten en rozijnen.

 

Waar kunt u ons vinden?

 

Wilt u oliebollen kopen in Almere voor de feestdagen, aarzelt u dan niet om even een bolletje te komen proeven bij ons op de Watercipresstraat 11 in Parkwijk.

Daarnaast staan wij ook met een kraam in de Albert Heijn in Almere stedenwijk op ’s Hertogenboschplein 15.

In Almere Haven kunt u ons vinden op Markenlaan 3. Wij staan daar net als voorgaande jaren met een oliebollenkraam in de winkel.

In Almere Poort kunt u ons vinden bij de nieuwe supermarkt in Columbuskwartier aan de Olivier van Noortstraat 32.

Op alle locaties zijn wij geopend vanaf 8 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds!

Komt u gezellig een oliebol of appelbeignet bij ons proeven?

Wij verwelkomen u graag!