Oliebollen Kopen Amsterdam

albert-heijn-stadionplein-oliebollen
albert-heijn-haarlemmerplein-oliebollen
albert-heijn-pieter-calland-oliebollen

OLIEBOLLEN AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een oliebollen kraam in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij uw lokale supermarkt in Amsterdam aan het Haarlemmerplein, de Frederik Hendrikstraat, Pietercallandlaan en Stadionplein staan wij 30 en 31 december klaar met ons oliebollenkraam om u te verwelkomen. Wij staan op vijftien locaties door het hele land met onze prijswinnende oliebollen die wij samen met Venema Foods hebben ontwikkeld.

Wilt u een oliebol of appelbeignet komen proeven? Dat kan. Het weekend voor kerst, 17 december, staan wij met een proefopstelling om u kennis te laten maken met ons heerlijke product!

Welke ingrediënten gebruiken wij?

Wij gebruiken zelf gemaakt beslag en vers geschilde appels voor onze naturel bol. Onze oliebollen zijn alleen gemaakt met natuurlijke producten van Nederlandse bodem. De stukjes appel die wij toevoegen zijn ervoor om de oliebol minder droog te maken. Onze krenten bollen zijn heerlijk zoet en bestaan uit 50% vulling door het beslag, bestaande uit krenten en rozijnen. Door de jaren heen hebben wij een bol weten te maken die lekker krokant is en vol blijft van smaak.

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

Wilt u oliebollen kopen in Amsterdam voor de feestdagen, aarzelt u dan niet om even een bolletje te komen proeven bij ons op een van onze locaties in Amsterdam. Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt. Handig bij de supermarkt, neemt u een zakje mee tegelijk met uw boodschappen.

Op alle locaties zijn wij geopend vanaf 8 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds!

Daarnaast staan wij op nog 13 andere locaties door heel het land. Zoekt u een andere locatie? Kijk dan in onze locatieplanner om een kraam bij u in de buurt te vinden.

 

Komt u gezellig een oliebol of appelbeignet bij ons proeven?

Wij verwelkomen u graag!