Oliebollen Kopen Enkhuizen

albert-heijn-enkhuizen-oliebollen

OLIEBOLLEN ENKHUIZEN

 

Bent u op zoek naar een oliebollen kraam in Enkhuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij uw lokale supermarkt in Enkhuizen aan de Westerstraat 188 staan wij 30 en 31 december klaar met ons oliebollenkraam om u te verwelkomen. Wij staan op vijftien locaties door het hele land met onze prijswinnende oliebollen die wij samen met Venema Foods hebben ontwikkeld.

Wilt u een oliebol of appelbeignet komen proeven? Dat kan. Het weekend voor kerst, 17 december, staan wij met een proefopstelling om u kennis te laten maken met ons heerlijke product!

 

WAAR BESTAAN ONZE OLIEBOLLEN UIT?

 

Wij gebruiken zelf gemaakt beslag en vers geschilde appels voor onze naturel bol. Onze oliebollen zijn alleen gemaakt met natuurlijke producten van Nederlandse bodem. De stukjes appel die wij toevoegen zijn ervoor om de oliebol minder droog te maken. Onze krenten bollen zijn heerlijk zoet en bestaan uit 50% vulling door het beslag, bestaande uit krenten en rozijnen. Door de jaren heen hebben wij een bol weten te maken die lekker krokant is en vol blijft van smaak.

 

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

 

Wilt u oliebollen kopen in Enkhuizen voor de feestdagen, aarzelt u dan niet om even een bolletje te komen proeven bij ons in uw lokale Albert Heijn op de Westerstraat 188 in Enkhuizen.

Op alle locaties zijn wij geopend vanaf 8 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds!

Daarnaast staan wij op nog 13 andere locaties door heel het land. Zoekt u een andere locatie? Kijk dan in onze locatieplanner om een kraam bij u in de buurt te vinden.

Komt u gezellig een oliebol of appelbeignet bij ons proeven?

Wij verwelkomen u graag!