Oliebollen Kopen Goirle

albert-heijn-goirle-oliebollen

Oliebollen Goirle

 

Wilt u op oliebollen kopen bij een oliebollenkraam in Goirle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen onze verse oliebollen naar uw lokale Albert Heijn supermarkt.

Wij staan op vijftien locaties door het hele land met onze prijswinnende oliebollen die wij samen met Venema Foods hebben ontwikkeld. Bij uw lokale supermarkt in Goirle aan het koningsschild 11 staan wij 30 en 31 december klaar met ons oliebollenkraam om u te verwelkomen.

U kunt van tevoren wat proeven van onze heerlijke oliebollen en appelbeignets alvorens u een zakje meeneemt voor de jaarwisseling.

 

 

Waar bestaan onze oliebollen uit?

 

Onze oliebollen zijn alleen gemaakt met natuurlijke producten van Nederlandse bodem. Wij gebruiken zelf gemaakt beslag en vers geschilde appels voor onze naturel bol. De stukjes appel die wij toevoegen zijn ervoor om de oliebol minder droog te maken. Onze krenten bollen zijn heerlijk zoet en bestaan uit 50% vulling door het beslag, bestaande uit krenten en rozijnen.

De appelbeignets worden dagelijks vers bereid met verse appelschijven en heerlijk bestrooid met rietsuiker. Door de appelschijf in te pakken in bladerdeeg krijgt deze een heerlijk krokante bite.

 

 

Waar kunt u ons vinden?

 

Wilt u oliebollen kopen in Goirle voor de feestdagen, aarzelt u dan niet om even een bolletje te komen proeven bij ons op het koningsschild 11 in Goirle.

Mocht u ons op een andere plaats willen bezoeken, neem dan een kijkje in onze locatieplanner. Daar staan de andere locaties waar wij een kraam hebben staan in of bij uw lokale supermarkt!

Op alle locaties zijn wij geopend vanaf 8 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds!

Komt u gezellig een oliebol of appelbeignet bij ons proeven?

Wij verwelkomen u graag!