Over Ons

bollenbakkers_overons

OVER BOLLENBAKKERS

Wij zijn Joost en Jos, gedreven oliebollenbakkers die hun passie met iedereen willen delen tijdens de feestdagen. Wij zijn sinds 2012 begonnen met ons eigen oliebollenkraam. Uit passie voor het bakker vak en omdat wij zelf de kwaliteit van het gros van de kramen niet goed genoeg vonden. Zo hebben wij in combinatie met Venema Foods een goed product voor de klant weten te creëren en zijn langzaam doorgegroeid tot nu veertien verschillende locaties door het hele land. In de simpelste vorm zijn wij eerst begonnen met een kleine tafel bij de Albert Heijn in Almere Parkwijk.

Bij iedere locatie zorgen wij ervoor dat ons Bollenbakkers Team u de beste en meest verse oliebollen en appelbeignets leveren. Mocht u twijfelen over wat u wilt, dan kunt u altijd eerst even proeven.

Onze zoektocht naar de beste oliebol heeft ons geleid tot de samenwerking met Stephan Venema. Hij is winnaar van de bakkersvakwedstrijd in Drachten met zijn oliebollen en appelbeignets. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering van onze service en producten. Mocht u klachten of tips hebben horen wij dat graag van u!

WIJ STREVEN NAAR 100% KLANTTEVREDENHEID

ENKEL DE BESTE OLIEBOLLEN ZIJN GOED GENOEG! KWALITEIT EN SERVICE STAAN BIJ ONS OP NR. 1

TESTIMONIALS